NTL Bt.


Vakolatok
Toscana

Alkalmas régi és új épületek külső ill. belső falazatainak díszítésére, valamint homlokzati hőszigetelő rendszerek fedovakolására. Válogatott márványokat tartalmazó, öntisztuló, vízlepergető, gombásodást és algásodást gátló cellulóz szálerősített, natúr és fehér színü alapváltozatban gyártott készhabarcs. Számítógépes színkeveréssel a vakolat színe több mint 40 000 színkódból választható. A fent említett tulajdonságokon felül a termékcsaládba tartozó Toscana Henger vakolatból kapjuk meg, a vékony és a Henger vakolatok alapozóját, a Henger vakolat 30% vízzel történő hígítása eredménye képen. A Toscana vékony vakolat alapozására szolgáló Henger vakolat minden esetben, a kiválasztott színkód alapján alapozóként színezve kerül forgalmazásra.

Thermotek

Választék: A matt, rusztikus bevonatot adó termék 5 literes és 25 kg-os műanyag vödörben, 1 illetve 2 mm-es szemcseméretben kapható. Felhasználási mód: Felület előkészítés: Az üvegszövettel kombinált Thermotek extra erős ragasztó és simítótapasz/Thermotek por alapú ragasztó és simítótapasz-standard minőség és simítótapasz vagy Thermotek üvegháló beágyazó és símítótapasz/Thermotek simítótapasz teljes átkeményedése után használható. A Thermotek Kolor vízlepergető vékonyvakolat kapart struktúra/Thermotek kapart vékonyvakolat (kratzputz) felhordása előtt Thermotek Kolor alapozó használata javasolt.

Felhasználás:
Thermotek Kolor vízlepergető vékonyvakolat kapart struktúra/Thermotek kapart vékonyvakolat (kratzputz) az igényelt színben az átkeményedett tapaszrétegre ProGold rozsdamentes acélsimítóval hordható fel. A felhordott vakolat száradása előtt ProGold PVC-ből készült simítóval kell körkörös mozgással átdörzsölni vagy az 1 mm-es szemcseméretű változat esetén közepes szőrű festőhengerrel átgurítani. Ez esetben igen esztétikus megjelenésű, nemes vakolathoz hasonló, szemcsés szerkezetű felület nyerhető.
A Thermotek Kolor vízlepergető vékonyvakolat kapart struktúra/Thermotek kapart vékonyvakolat (kratzputz) +5°C-tól +30°C-ig terjedő levegő- és tárgyhőmérséklet mellett hordható fel. Tűző napon nem szabad a felhordást végezni, mert a gyorsabb száradás esetenként rosszabb tapadáshoz vezethet. Ugyancsak nem célszerű erősen borult vagy rendkívül párás időben végezni a felhordást. Az egybefüggő, egyszerre látszó felületekre célszerű azonos gyártási dátumú terméket felvinni.

további termékek széles választéka üzletünkben
Akció
Dragon Honda 55
6 kapatag
Biztonsági kapcsolós

142900.- Ft

Akció
Stihl MS-170D
Láncfűrész

67900.- Ft

Akció
Stihl Láncjavítás,
LáncélezésAkció
Héra Prémium Belső falfesték

9290.-Ft-tól

Akció
Héra 16L

6990.- Ft


NTLbt
NTL BT.
Vámospércs

Béke u. 43.
info@ntlbt.hu


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Péntek
7.30 - 16.30

Szombat
7.30- 13.00
Vasárnap
Zárva


Copyright © 2010 www.ntlbt.hu Vámospércs, Béke u. 43