NTL Bt.


Kül és Beltéri falfestékekModakril

Kiváló időjárás állóságú, általánosan használt, színtartó homlokzatfesték 240 színben. A felület apró egyenetlenségeit kitöltő hatása folytán bevonata igen esztétikus hatású. Igen sokoldalúan alkalmazható épülethomlokzatok és falfelületek, továbbá egyéb kül- és beltéri beton-, cement-, új azbesztcement és gipszfelületek bevonására. A Modakril homlokzatfesték töltő- és fedőképessége kiváló. Rugalmas, az alaphoz jól tapadó réteget képez. Bevonata igen jó páraáteresztő képességű. Időjárás állósága, színtartóssága kiváló.

Diszperzit Homlokzatfesték

Vízlepergető pára- és légáteresztő, időjárásálló, környezetkímélő festék. Épülethomlokzatok és lábazatok, továbbá egyéb kül- és beltéri beton-, cement, új azbesztcement- és gipszfelületek időjárásálló festéke. Sziloxán tartalma miatt különösen lég- és páraáteresztő. Bevonata a fal természetes szellőzését nem gátolja. A Fehér L jelű bázisfesték kiszerelés önmagában használható festésre, vagy Aquakolor színező paszta és festék színező pasztával illetve TRILAK színkeverő gépeken is színezhető! Az D, Z1 jelű kiszerelések csak gépi színkeveréssel használhatók, önmagukban festésre nem alkalmazhatók!

Héra belső falfesték

Vakolt, meszelt vagy bármilyen, korábban már más diszperziós festékkel festett, beltéri falfelületre, un. Rauhfaser fűrészporos tapétára közvetlenül felvihető. Könnyen eldolgozható, kiváló fedőképessége mellé magas fehérség párosul. A matt bevonat esztétikus megjelenést ad. A fal természetes szellőzését nem gátolja, lég- és páraáteresztő.

Héra Prémium

Matt belső falfesték, színezett/Merkur belső falfesték Kiváló fedőképességű, mosható és súrolható, környezetkímélő falfesték 24 színben.

Tilatex

Vizes diszperziós rusztikus beltéri falfesték Rusztikus bevonat, könnyen felhordható, kimagasló fehérségű, páraáteresztő. Jól fedő, gazdaságos és könnyen feldolgozható beltéri diszperziós falfesték. Normál igénybevételű beltéri fal és mennyezetfelület festésére ajánljuk. Oldószermentes festék, különösen alkalmas lakóterek festésére.
további termékek széles választéka üzletünkben
Akció
Dragon Honda 55
6 kapatag
Biztonsági kapcsolós

142900.- Ft

Akció
Stihl MS-170D
Láncfűrész

67900.- Ft

Akció
Stihl Láncjavítás,
LáncélezésAkció
Héra Prémium Belső falfesték

9290.-Ft-tól

Akció
Héra 16L

6990.- Ft


NTLbt
NTL BT.
Vámospércs

Béke u. 43.
info@ntlbt.hu


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Péntek
7.30 - 16.30

Szombat
7.30- 13.00
Vasárnap
Zárva


Copyright © 2010 www.ntlbt.hu Vámospércs, Béke u. 43