NTL Bt.


Növényvédőszerek


(Diplokarpon)
Gombaölőszerek
(Vetésfehérítő bogár)
Rovarírtószerek
(Parlagfű)
Gyomírtószerek
(Szőlőperonoszpóra)
Lombtrágyák

Biofit
Bármilyen növényi kultúrában használható (zöldségtermesztés, gyümölcsösök, szőlő, napraforgó). Öntözővízhez adagolva és permetezéssel egyaránt kijuttatható lombtrágya. Erőteljesebb gyökérfejlődést eredményez, fokozza a megtermékenyülést, és elősegíti a termés növekedését. Kalcium tartalma révén szárerősítő hatású, bór tartalma pedig a tenyésző csúcsok fejlődésében játszik szerepet. Az egyedeken nő a virágszám, ezáltal terméstöbbletet is eredményez. Használata során a növények ellenállóbbak lesznek az időjárás viszontagságaival szemben. Célszerű a Biofit Golddal felváltva használni.
Biofit gold
Főként kertészetekben, zöldségtermesztésben, gyümölcsösökben ajánlott. Azokon a területeken, ahol locsolás által történik a Biofitos kezelés megengedett nagyobb dózis alkalmazása is (3-4%). A káposztafélék keze-lésénél feltétlen alkalmazni kell tapadóanyagot (pl. Nonit) a viaszos levelekre való feltapadás elősegítésére. Célszerű a kezeléseket felváltva a Biofittal végez-ni. A kezeléseket 2-3 heten-ként javasolt ismételni.
Biofit muskátli
Elsősorban virágos, egynyári és évelő növényekre, kiváltképp a balkon és szabadföldi egyedek számára kifejlesztett tápoldat. Erőteljes gyökérfejlődést Eredményez, tövenként nő a virágszám, és elősegíti a gyors bokrosodást. A virágok illetve leveleik színe élénkebb hatású lesz. Vas tartalma elősegíti a klorofil képződést. Ellenállóbbá teszi a virágokat a külső környezeti tényezőkkel (pl. szárazság, szél) szemben.
FERTICARE 15-30-15 S starter
Mikroelemes starter műtrágya talajon és talajkeveréken történő tápoldatozásra. Minden zöldség és dísznövény palántaneveléséhez és a kiültetés utáni gyökeresedéséhez. Bogyósok, egyéb gyümölcsök virágzás és kötődés javításához virágzás előtt.
FERTICARE 24-8-16 II Nitrogén túlsúlyos
Nitrogén túlsúlyos, mikroelemes komplex műtrágya, minden kertészeti kultúrában tápoldatozásra. Növekedést serkentő és kötődést javító, vegyes nitrogén formáival nitrogén stressz veszélye nélkül alkalmazható.
FERTICARE 10-5-26 III Kálium túlsúlyos
Kálium túlsúlyos, minőségjavító, érésgyorsító kertészeti műtrágya tápoldatozásra.
FERTICARE 14-11-25
Általános mikroelemes tápodatozó műtrágya és lombtrágya. Palántanevelésére, kiültetés utáni indító tápoldatozására. Mikroelemes kondicionáló lombtrágya a teljes tenyészidőre.
Atonik
Az Atonik hatóanyagai sejtszinten hatnak. Nem műtrágya. Hatását a műtrágyák, levéltrágyák segítik. Serkenti a sejtnedv áramlást. Az Atonik hatóanyagainak egyedülálló hatása, hogy segítik a növényt a környezeti káros hatásaira való gyors reagálásban, valamint a kártevők és kórokozók által okozott stressz gyors kivédésében. Fokozza a növény tápanyagfelvételét, felfokozza az életfolyamatok intenzitását, elősegítve a több és jobb minőségű termés elérését. Közvetlen hatással van a terméskötődésre, a stresszhelyzetek okozta virág és terméselrúgás mérséklésére


További termékek széles választéka üzletünkben
Akció
Dragon Honda 55
6 kapatag
Biztonsági kapcsolósAkció
Stihl MS-170D
Láncfűrész

-

Akció
Stihl Láncjavítás,
Láncélezés

-

Akció
Héra Prémium Belső falfesték

-

Akció
Héra 16L

-


NTLbt
NTL BT.
Vámospércs

Béke u. 43.
info@ntlbt.hu


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Péntek
7.30 - 16.30

Szombat
7.30- 13.00
Vasárnap
Zárva


Copyright © 2010 www.ntlbt.hu Vámospércs, Béke u. 43