NTL Bt.


Növényvédőszerek


(Diplokarpon)
Gombaölőszerek
(Vetésfehérítő bogár)
Rovarírtószerek
(Parlagfű)
Gyomírtószerek
(Szőlőperonoszpóra)
Lombtrágyák

Stomp 330 EC
Magról kelő egy- és kétszikű gyomok ellen hatékony. A tenyészőcsúcsban képződő fiatal sejtek megnyúlását, és ezáltal a növekedést gátolja. A talaj felső 3-5 cm-es rétegében marad. 10%-nál magasabb szervesanyag-tartalmú talajon ne használjuk. Üvegházban, fólia alatti területen nem alkalmazható.
Sencor 70 WG
Gyomirtó permetezőszer burgonya, paradicsom, lucerna, szója és borsó gyomirtására.
Glialka 480 Plusz
Felhasználható gyümölcs, szőlő, szántóföld, házikert nem művelt területekn totális gyomirtására. Csatornák, vízelvezető árkok gyomirtására. Napraforgó, kukorica lombtalanítására és egyszikű gyomirtásra, fakitermelés, fenyő és nem művelt területek totális gyomírtására. Őszi búza betakarítás előtti gyomírtásra, valamint tarlókezelésre, lucernában aranka irtásra, legelő, gyep felújításra. Valamennyi fontos magról kelő egy és kétszkű gyomnövény és a legtöbb évelő egy és kétszikű gyom ellen. Kivéve folyondárszulák, hamvas szeder, mezei zsurló.
Devrinol 45 F
A kombinációt minden esetben preemergensen kell alkalmazni. Kertészeti kultúrákban, dohányban, málnában és ribiszkében metobromuron, metolaklór és atrazin hatóanyagtartalmú készítmények valamelyikével javasolt kombinálni.
Dual Gold 960 EC
Kiemelkedő szelektivitású preemergens egyszikűirtó. Jelentős a hatása a magról kelő kétszikű gyomokra is. A legszelektívebb egyszikűirtó. 30 növénykultúrában engedélyezett.


További termékek széles választéka üzletünkben
Akció
Dragon Honda 55
6 kapatag
Biztonsági kapcsolósAkció
Stihl MS-170D
Láncfűrész

-

Akció
Stihl Láncjavítás,
Láncélezés

-

Akció
Héra Prémium Belső falfesték

-

Akció
Héra 16L

-


NTLbt
NTL BT.
Vámospércs

Béke u. 43.
info@ntlbt.hu


NYITVA TARTÁS

Hétfő-Péntek
7.30 - 16.30

Szombat
7.30- 13.00
Vasárnap
Zárva


Copyright © 2010 www.ntlbt.hu Vámospércs, Béke u. 43